Publisert 16.05.2017
MNA

Midtre Namdal Avfallsselskap inviterer til strandrydding i perioden frem mot skoleslutt!

Publisert 15.05.2017

Du kan møte opp ved kommunehuset som vanlig, eller komme direkte til Sandviksberget på hurtigrutevinking mv. Kanskje kan noen ta med fiskestanga? Gå tur i området? Velkommen!

Publisert 11.05.2017

3. og 10. mai ble det arrangert folkemøter om valg av samarbeidsretning for Osen kommune, som en del av forberedelsene til kommunestyrets behandling av saken i juni. Begge folkemøtene var godt besøkt, og det var en livlig debatt med mange innspill.

Publisert 04.05.2017

Ved Strand barne - og ungdomsskole er det fra høsten ledige undervisningsstillinger i grunnskolen og vedvoksenopplæringen. Skolen har i underkant av 100 elever, er fådelt og bruker uteskole som læringsarena på småtrinnet. Vi søker engasjerte og nysgjerrige lærere med kompetanse innen IKT, uteskole og vurdering for læring.

Voksenopplæringen har rundt 15 voksne elever.

Publisert 03.05.2017

Kulturdepartementet ønsker å bidra til nye ideer om, og etablering av nye typer anlegg for egenorganisert fysisk aktivitet. Departementet vil derfor bidra med finansiering av prosjekter som har høy funksjonell kvalitet og en utforming som kan inspirere den fremtidige utviklingen av aktivitetsanlegg, og skape nye og bedre muligheter for fysisk aktivitet.

Kommunen kan søke om tilskudd, og ønsker i den forbindelse innspill fra innbyggere, lag og foreninger i Osen.

Fant du det du lette etter?