INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Publisert 20.04.2021

Osen kommune søker etter en dyktig og kvalitetsbevisst renholder ved Osen sykehjem. Stillingen er i 100 % og er kombinert 80% renhold i institusjon og 20% hjemmehjelp. Stillingen har dagarbeidstid.
Ledig for tiltredelse 01.07.2021

Som renholder spiller du en viktig rolle med å sørge for godt inneklima i våre bygg, i tillegg legges det stor vekt på godt samarbeid med beboerne i institusjonen.

Sykeheimen ligger i Osen sentrum og har 15 plasser. En av disse er satt av til korttidsopphold. 4 av plassene er i avdeling som kan skjermes. Kjøkkenet leverer mat til sykeheimen, omsorgsboliger og brukere på bygda. Vaskeriet vasker tøy for sykeheimen, samt brukere i boliger og egne heimer.

Søknadsfrist 11.mai.2021

Publisert 16.04.2021

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har ansvar for å oversette og tolke regjeringens nasjonale pressemeldinger og pressekonferanser under pandemien.

Publisert 13.04.2021

Selskapet skal bidra til å sikre og skape arbeidsplasser i Osen og norddelen av Åfjord kommune. Spørsmål, bidrag eller ønske om økonomiske midler kan rettes til dem, via hjemmesiden og nå på Facebook.

Publisert 08.04.2021

Det dukker stadig opp større og mindre smitteutbrudd med korona i Trøndelag. De fleste smittetilfellene er nå forårsaket av mutert virus. Disse smitter svært lett. Aldri før i pandemien har det vært viktigere å be folk være forsiktige når de reiser.

Vi ber derfor alle unngå unødvendige reiser til områder med høyt smittetrykk, og utvise stor forsiktighet ved nødvendige reiser.

Publisert 30.03.2021

Foresatte anbefales bruk av munnbind ved levering og henting i barnehagen, jfr. gjeldende nasjonale anbefalinger om bruk av munnbind i offentlige rom.

Publisert 30.03.2021

Vi gir oss ikke - 1.april starter Osentrimmen 2021. (Osentrimmen vinter 2021 avsluttes)

Publisert 26.03.2021

Covid - 19 kan av mange oppleves truende. Her finner dere eksempler på risikogrupper og hvordan man som enkeltperson kan ta forhåndsregler for å oppleve størst mulig grad av trygghet i hverdagen.

Publisert 24.03.2021

De nye nasjonale tiltakene gjelder hele landet og trer i kraft fra midnatt – natt til torsdag 25. mars.

Publisert 19.03.2021

Kommuneoverlegene i Trøndelag har kommet med et samlet råd omkring risiko for smittespredning i påsken 2021

Publisert 18.03.2021

Det er snart påskeferie, og i den forbindelse kommer regjeringen med anbefalinger for hvordan ferien kan gjennomføres på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

Publisert 18.03.2021

I lys av at det forventes et økt antall reisende i forbindelse med påskeferien, samt erfaringene med ordningen så langt, er det gjort endringer i ordningen med karantenehotell i covid-19-forskriften § 5 som trer i kraft 19. mars 2021.

Publisert 16.03.2021

Det er ikke registrert påvist smitte i Osen siden nyttår!

Alle innbyggere fortjener en stor takk for dugnadsinnsatsen, og vi oppfordrer alle til å fortsatt holde ut og følge sentrale og lokale retningslinjer.

Publisert 10.03.2021

Priser for lading av el-biler ved ladestasjonene i Osen kommune