INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

Temaside om Korona

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Publisert 25.01.2021

På grunn av mutert virus i Nordre Follo, er det innført inngripende tiltak der og i omkringliggende kommuner for å stoppe videre spredning. Nå bes alle som bor eller oppholder seg i Osen kommune og som har vært i dette området om å teste seg.

Publisert 20.01.2021

Søknadsfrist: 1. april 2021.

Publisert 19.01.2021

Adgangskontrollen med låst ytterdør vil fortsatt bli opprettholdt ved sykeheimen, og dette berører også de som bor i 2.etg.

Fra 20. januar 2021 er det igjen mulig å komme på besøk, men det er noen forbehold.

Besøkende som har vært i røde områder anbefales ikke å dra på besøk. Dersom besøk er helt påkrevet skal det benyttes munnbind og 2 meters avstand.

Publisert 18.01.2021

Trøndelag er SMS-pilot for Folkehelseinstituttet (FHI). 360.000 trøndere over 16 år har fått en tekstmelding med oppfordring om å laste ned appen «Smittestopp».

Smittestopp er en app fra Folkehelseinstituttet (FHI), som skal bidra til å forhindre at koronaviruset sprer seg i samfunnet. Den er helt frivillig å bruke, og tar vare på ditt personvern. Appen har 16-års aldersgrense.

Publisert 18.01.2021

I Osen kommune gjelder følgende tiltak -og anbefalinger i tillegg til nasjonale retningslinjer.

Publisert 14.01.2021

Fra og med 2021 administreres slamtømminga av Midtre Namdal Avfallsselskap (MNA), og her er litt info ang. det:

Publisert 12.01.2021

Du som er tilknyttet kommunalt vannverk i Osen kommune kan motta SMS-varsling på mobilen ved avbrudd i vannforsyningen.

Publisert 12.01.2021

Enheten Utvikling og miljø dekker interessante og utfordrende ansvarsområder og har et spennende fagmiljø med dyktige medarbeidere. Vi søker nå etter en inspirerende og utviklingsorientert sektorleder som skal bidra til at Osen kommune legger til rette for vekst og utvikling. Kommunens tjenester må til enhver tid tilpasses endringene rundt oss. Du vil få mulighet til å være med å utforme vår organisasjon og vår måte å jobbe på. Du vil få ansvar for kommunens tjenester innenfor næring, kommunalteknikk, landbruk, oppmåling og miljø.

100 % fast stilling

Søknadsfrist 15.02.2021

Publisert 12.01.2021

Osen kommune har en barnehage, Havgløtt barnehage, og denne ligger på Strand.

Barnehagen deltar i nettverk sammen med andre de andre barnehagene på Fosen, og dette er viktig for oss i vårt arbeid med utvikling i barnehagen.

I tillegg har oppvekstsektoren stort fokus på arbeid med mangfold, og har utarbeidet sin egen visjon med verdiord. Dette skal være
sektorens "ledestjerne" i hverdagen.

Stillingen er 100 % fast med søknadsfrist 08.02.2021.

Publisert 05.01.2021

«Hardhet» et mål for vannets innhold av salter, i første rekke salter av kalsium og magnesium. Hardhet uttrykkes vanligvis i form tyske hardhetsgrader (°dH) eller som mengde kalsium pr liter (mg Ca/l). Norske overflatevannkilder inneholder normalt lite salter, og vannet betegnes som «bløtt». Grunnvann har gjerne høye konsentrasjoner, og vannet betegnes som «hardt»

I forbindelse med installasjon av en del vaske- og oppvaskmaskiner, samt en del andre kjøkkenmaskiner, blir ofte kommunen kontaktet for å få oppgitt verdier for hardhet (ofte oppgitt i °dH tyske hardhetsgrader)

Publisert 03.01.2021

Nye koronatiltak gjeldende fra 04. januar.

Publisert 01.01.2021

Begge tilfellene er nå isolert og det er ingen nærkontakter i Osen. Ingen av tilfellene har vært i kontakt med andre innbyggere i Osen før de gikk i isolasjon.

Det er bekreftet at smittekilden er fra utlandet, og har ingen sammenheng med de tidligere påvist smittede.

Publisert 31.12.2020

Osen kommune fikk onsdag kveld, 30.12.20, informasjon om at to personer med bostedsadresse i kommunen har testet positivt for Covid-19.

Publisert 30.12.2020

Osen kommune har i kveld 30.12.2020 fått informasjon om at to personer har testet positivt for koronaviruset Covid-19.

Publisert 29.12.2020

Folkehelsegruppa i Osen har nå lagt ut 20 poster for "vinter-trim" 2021.