Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Søke jobb i Osen?

Klikk for stort bilde 

Her finner du oversikt over ledige stillinger i Osen kommune.

Publisert 15.10.2021

Som sykepleier i Osen kommune vil du få en utfordrende og spennende arbeidshverdag blant gode kolleger med gode muligheter til egenutvikling og læring. Det er kort vei til engasjerte ledere for dine gode ideer. Du får mulighet til å følge våre brukere tett, og du vil få dine egne ansvarsoppgaver. Kvalitet og brukerfokus er våre fanesaker og dette gjør arbeidet meningsfullt og givende. Vi er i stadig utvikling og ønsker nå å bli kjent med nye kolleger. 100 % stilling som deles med 40% administrative oppgaver og 60 % i turnus. Ved intern ansettelse kan det bli ledig ressurser i annen sykepleiestilling.

 

 

Publisert 14.10.2021

Osen kommune søker vaktmester/driftstekniker til Osen sykehjem og omkringliggende boliger og bygg. Ditt ansvar vil hovedsakelig være å ivareta daglige, operative driftsoppgaver og ha løpende kontakt med beboere og leder av sykeheimen knyttet til arbeidet. Vi søker en positiv og samarbeidsvillig person som trives med ordentlige og ryddige forhold.

Vaktmester/driftstekniker inngår i kommunens vaktmesterteam på tre vaktmestere. Ut over arbeid på sykeheim vil det være noe overlapp med arbeid på skole, barnehage, kommunehus og annet driftsarbeid. Det vil også være noe arbeid hvor vaktmestre jobber sammen.

Osen kommune er en kommune nord på Fosen halvøya. Vi er i underkant av 1000 innbyggere. Alle må bidra til det beste for osensamfunnet, og søker må være bosatt i, eller være innstilt på å flytte til Osen kommune.

Publisert 04.05.2021

Osen kommune har også i år et prosjekt med formidling av sommerjobb til ungdom mellom 16-20 år

Kontakt

Kristin Andreassen
Personal/informasjon
E-post
Telefon 72 57 82 00
Mobil 908 43 579