Vinnere for august: Osentrimmen 2018

Osentrimmen 2018 - Klikk for stort bilde

71 personer hadde i august måned og oppnådd 15 trimpoeng eller mer.

Vi trekker hver måned 3 vinnere som har oppnådd 15 poeng eller mer i løpet av måneden.

Vi har nå trukket de 3 heldige trimmerne som får en liten oppmerksomhet i posten fra oss for innsatsen i august:

1. premie: Svein Stjern, 2. premie: Kari Anne Høvik, og 3. premie: Irene Moe.

Vi gratulerer, og ønsker alle fortsatt riktig god tur!

Osentrimmen 2018 startet 1. mai, og fortsetter ut september. Konkurransen finner du i appen Trimpoeng. Les mer på kommunens hjemmeside: https://www.osen.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/folkehelse-og-friskliv/osentrimmen-2018/

Av de 451 påmeldte er det nå 18 deltakere som har vært innom alle turmålene, 20 deltakere har sjekket inn på 50 poster eller mer, og det er 23 deltakere som har vært innom mer enn 40 poste eller mer. 5 av postene har over 1000 innsjekk, og det er bare 22 av 59 poster som har færre enn 50 innsjekk.

Vi er veldig fornøyd med den aktiviteten som foregår her hos oss.

Det blir nye muligheter for å bli trukket ut til en av de tre premiene i september. I tillegg blir det uttrekkspremie til slutt for de som har oppnådd mer enn 100 poeng.

Vi er nå inne i siste måned med hvor Trimpoeng-appen er åpen, men vi håper dere fortsetter med turer i vår flotte natur også etter endt periode. Trimpoeng-aktiviteten kommer nok tilbake i 2019, med turmål av forskjellig slag.

25.september starter elgjakta, så ta hensyn til hverandre når dere er ute; det er plass til oss alle.

Ønsker alle en riktig GOD TUR videre!

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.