Osentrimmen 2018

Osentrimmen 2018 - Klikk for stort bilde

Våren er i full gang, og godværet har virkelig nådd oss.

I den forbindelse forbereder vi nå oppstart av Osentrimmen 2018, en konkurranse som du finner i appen Trimpoeng.

Vi har trukket "vinnerne" for mai måned, og de tre vil få en oppmerksomhet fra oss. Vinnerne ble trukket ut blant alle de som i mai måned hadde oppnådd 15 poeng eller mer.

De tre heldig er:

Camilla Freland, Grete Kattem og Torbjørn Skjervø.

Vi er overveldet over innsatsen, og ønsker alle fortsatt god tur.

Alle som greier å oppnå 15 poeng i juni måned, er med på juni-månedens trekning.

Les mer om dette på kommunens hjemmeside: https://www.osen.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/folkehelse-og-friskliv/osentrimmen-2018/
Du kan sjekke inn på turmålene i perioden 1.mai til 30.september.

GOD TUR

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.