Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Brudd på fiberkabel i Osen medfører at datalinjer til kommunen er ute av drift.

Feilen ble meldt inn før helga. Telenor informerer om at de starter feilretting mandag 18. februar.

NB! Hvis noen har sendt SMS til legekontoret fredag eller i løpet av helga kan ikke disse leses pga. manglende kobling til journalsystemet. Dersom du ønsker å bestille time eller tilsvarende, ring legekontoret i telefontida.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet status på feilretting hos Telenor.  

Velkommen til Osen kommune

 

Hurtigruten 125 års jubileum - Klikk for stort bilde Osen kommune er en kystkommune på Fosenhalvøya, og tilhører Trøndelag fylke.   Kommunen  grenser til Flatanger i nord, Namdalseid i øst og Roan i sør.

 

Naturen i Osen er mangfoldig. Areal er beregnet til 387,33 km², høyeste fjelltopp er Storheia på 601 moh. Fjorder og viker skjærer inn i landskapet fra sjøsida. Utafor ligger ei rekke øyer og holmer med et utall skjær i fallgarden ytterst, der lyset fra Kya fyr markerer det siste punktet før Island som neste.

 

Osen kommune, et hav av muligheter.

VELKOMMEN TIL OSS!

      

 

 

 

 

 

 

             

Kontakt

Roar  Leirset
Roar Leirset
Rådmann
906 33 275
414 46 449
Høvik John Einar
Høvik John Einar
Ordfører
909 74 064
959 01 033
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.