Pårørendeskole

Kurs for pårørende til personer med demens arrangeres høsten 2018.

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Personen med demens kan bo hjemme eller på institusjon. Du er hjertelig velkommen til å delta på kurset i Osen selv om du er pårørende til noen med demenssykdom som bor i en annen kommune.

Gjennom faglige forelesninger, plenums- og gruppesamtaler får du kunnskap om demens og treffer andre pårørende i samme situasjon og fagpersoner med kompetanse på området.

Kurset er gratis, og holdes over 4 samlinger fra kl. 17.30-20.30.

05.09.2018:
Demenssykdommer, ved Hege Derås, sykehuset Namsos
Kommunikasjon til personer med demens, ved Ellen Lund Stordal
Hjelpemidler til personer med demens, ved Daniel Engan

19.09.2018:
Pårørendes erfaring og egenomsorg, ved Odil Sætertrø

26.09.2018: Tema foreløpig ikke klart

10.10.2018: Informasjon om vergeordning, tjenestetilbud i Osen kommune, ved pleie- og omsorgsleder Tove Haugen og demenskoordinator Jorunn Haugan

For nærmere informasjon og påmelding, kontakt:
Jorunn Haugan, tlf. 904 72 954 eller e-post jorunn.haugan@osen.kommune.no
Tove Haugen, tlf. 902 99 687, eller e-post tove.haugen@osen.kommune.no

Velkommen!

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.