INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Sommerarbeid for ungdom 16-20 år

Klikk for stort bildeOsen kommune har også i år et prosjekt med formidling av sommerjobb til ungdom mellom 16-20 år

Ungdom som er født mellom 2001 – 2005, er registrert som innbygger i Osen kommune og ikke har annen jobb eller er lærling, kan søke om jobb gjennom prosjektet «Sommerarbeid for ungdom 16-20 år». Dette gjelder for skolens sommerferie ca. 20. juni – 20. august.

Kommunen har sendt ut brev og påmeldings-/opplysningsskjema til alle innen nevnte aldersgruppe. Skulle du være innenfor aldersgruppen, folkeregistrert i Osen kommune og ikke ha mottatt noe brev må du ta kontakt med oss.

Osen sykeheim sin ordning «Sommerjobb for ungdommer 16-18 år» er fra i år slått sammen med vårt opplegg. Jobben der består i samvær og aktivisering av beboere; som hjelp under måltid, turer, lesing m.v.
Ønsker du å jobbe på sykeheimen må du krysse av for dette på opplysningsskjemaet. Dette gjelder altså for dere som er 16-18 år.

Frist for innsending av opplysningsskjema er 10. juni

Timelønna for de under 18 år (født i 2004-2005) er kr 140,- + feriepenger.
Timelønna for de over 18 år (født 2001-2003) er kr 155,- + feriepenger.

Hver ungdom kan maksimalt få tildelt 112,5 timer gjennom denne ordninga.

Vi kan ikke love at alle som søker får jobb, det avhenger av hvor mange arbeidsgivere som melder seg. Men vi håper at så mange som mulig kan få tilbud om noe.

Skulle det ellers være noe kan du ta kontakt med Osen kommune v/sentralbordet, tlf. 72 57 82 00 eller på e-post: postmottak@osen.kommune.no