INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Anbefaler bruk av munnbind ved levering og henting i barnehagen

Klikk for stort bilde

Foresatte anbefales bruk av munnbind ved levering og henting i barnehagen, jfr. gjeldende nasjonale anbefalinger om bruk av munnbind i offentlige rom.

Barnehagen er opptatt av smittevern, og selv om vi foreløpig ikke har fått påvist mer koronasmitte i kommunen, ønsker vi å følge "føre var" prinsippet. Derfor anbefaler vi nå bruk av munnbind ved levering og henting i barnehagen. I tillegg vil vi minne om en-meters-regelen som skal overholdes mellom ansatte og foresatte. Håndvask gjelder fortsatt for både lite og stor ved ankomst og avreise. Barnehagen vil takke for et godt samarbeid i denne utfordrende perioden vi fortsatt er inne i. God påske til alle.