Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Fiske i Osen

Praktisk informasjon om fiskekort og fiskemuligheter i Osen 

Laksefiske i Steinsdalselva

Informasjon om laksefiske, soner, regler, fiskekort og fangster i Steinsdalselva og kjøp av fiskekort her (fiskekort selges via iNatur).

For å fiske i lakseførende vassdrag må det løses fiskeravgift - har du ikke løst fiskeravgift, gjør du det her.

Har du ikke tilgang til internett eller trenger du hjelp til å kjøpe fiskekort, kan du kontakte Turistinformasjonen - de vil hjelpe deg.

Fiske i Bjørnør Statsalmenning

Fisket i Bjørnør Statsalmenning forvaltes av Osen Fjellstyre. Du får kjøpt fiskekort til statsalmenningen hos Auto'n i Osen, tlf 72577151, 7740 Steinsdalen, eller Sentrum Auto AS, tlf 74278250, 7750 Namdalseid. Fra 2017 vil det være mulig å kjøpe fiskekort via iNatur.

Du kan leie Osen Fjellstyres båter, hytter og garn hos Auto'n i Osen.

Fiske i sjøen

Det er fritt fiske i sjøen, men målrettet fiske etter sjøørret og laks er forbudt i perioden 1.mars til 30. april. Fredningssoner for laks og sjøørret må respekteres.

Fisketurer med båt kan bestilles hos Osen Fjordcamping og Seter Brygge. Både Osen Fjordcamping og Seter Brygge har båter for utleie.

Fredningssone i Osenfjorden

Det er to fredningssone-skilt under Straumholsbrua - det er ikke tillatt å fiske etter sjøørret og laks innenfor fredningssone-skiltene i perioden 1. mars til 30. april.  Denne fredningssonen kommer i tillegg til de øvrige fredningssonene som gjelder for Steinsdalselva.

Finne fiskeplasser i Osen

Osen kommune har en stor mengde merkede turstier. Mange av disse fører frem til gode fiskeplasser både i ferskvann og i sjøen. Sjekk turstiene!