Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Våre skjema

Her finner du en oversikt over våre skjema.

 

Hvorfor spør vi om fullt fødselsnummer?

I mange av søknadsskjemaene til Osen kommune spør vi om fullt fødselsnummer (alle 11 siffer) til innsender. Kanskje du lurer på hvorfor dette er nødvendig eller du misliker å gi fra deg fødselsnummeret ditt.

Osen kommune bruker tjenesten SvarUt hvor vi sender brev og søknadssvar til innbyggernes digitale postkasser i stedet for som fysisk brev. For å være sikre på at svaret sendes til riktig person bruker vi fødselsnummer til identifisering. For å kunne svare deg digitalt er vi derfor avhengige av å ha ditt fulle fødselsnummer.

Ved å be om fødselsnummer hver gang du sender oss et søknadsskjema kobles søknaden automatisk til riktig person i arkivsystemet vårt, noe som sparer kommunen for mye manuelt arbeid.

Fødselsnummeret lagres sikkert og vil ikke ses av andre enn arkivet og saksbehandler som jobber med søknaden din. Fødselsnummer blir aldri delt med tredjeparter.

Hvis du har flere spørsmål eller kommentarer kan du kontakte oss på epost postmottak@osen.kommune.no eller ringe oss på 72 57 82 00.