Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kommunale boliger

Kommunen har ulike boligtyper til utleie, både i Osen sentrum, Sundet og på Strand, Sandviksberget, i ulike prisklasser. På Sandviksberget Panorama finnes hhv. tre tjenesteboliger som leies ut med prisrabatt. Også ved Ungbo-utleie for yngre tilflyttere/ tilflyttere med barn, leies alle enheter på Sandviksberget ut med rabatt.

Øvrige boliger utenom omsorgsboligene kan leies ut som tjenesteboliger som et ledd i rekrutteringen til jobber som ansatt i Osen kommune.

Boliger i Osen sentrum prioriteres for vanskeligstilte på boligmarkedet. Kommunen skal medvirke til å skaffe boliger til personer som ikke selv kan ivareta sine interesser på boligmarkedet. Ansvaret for å ha en tilfredsstillende bolig ligger i utgangspunktet hos den enkelte. For personer som ikke klarer å ivareta sine interesser på boligmarkedet, enten dette skyldes økonomiske, sosiale, helsemessige eller mer sammensatte forhold, har kommunen et ansvar for å sikre en tilfredsstillende bolig.

Kommunale boliger, med unntak av omsorgsboliger, har ikke vaktmestertjenester inkludert.

Oversikt kommunale boliger:

Adresse

Antall boenheter

Kjerkveien 17 (Gamle trygdeboligen 2. etg. Osen sentrum)

6 leiligheter

Kjerkveien 13-14 (Granbakken, Osen sentrum)

3 leiligheter

Steinslandsveien 4 og 6 (i Sundet)

2 leiligheter

Sorgenfriveien 11-15 (på Strand)

3 leiligheter

Fiskberga (Sandviksberget Panorama)

8 leiligheter


 

Her kan du søke om kommunal bolig

 

 

 

 

 

 


 

Kontakt

Greta Hagen
Sekretær
E-post
Telefon 72 57 82 00
Mobil 90 87 60 19