Informasjon om koronasituasjonen

Osen kommune har iverksatt flere tiltak, slik at situasjonen løses best mulig.

Kommunens informasjonssider om koronasituasjonen

Du finner mer informasjon og konkrete råd om koronaviruset på helsenorge.no

Prosjekt «Merking av turstier i Osen»

Klikk for stort bildeMerkede turstier har lenge vært et ønske fra både fastboende og tilreisende, for å kunne bruke den flotte naturen Osen har å tilby.

På denne siden vil du finne nyttige lenker til informasjon om tursti-prosjektet.

Tursti-prosjektet avholder GPS-kurs torsdag 7. april. Kursingen gjelder de som vil være med å tilrettelegge turstiene i Osen. Kurset er gratis.

Det er en fordel både for grunneiere og tilretteleggere at det inngås avtale om merking. I første omgang er det sendt ut brev og avtale-dokument til grunneierlagene. Senere vil enkelt-grunneiere bli kontaktet hvis stier planlegges å krysse deres eiendom.

Brev sendt til grunneierlagene 16.03.2016 (PDF, 222 kB).

Det lages nå GPS-spor for stiene og de vil bli registrert fortløpende på UT.no.

Kart over Osen finner du i lenkene til høyre. Det er flere alternativ - bruk f.eks. kart med "Stedsnavn".