Brudd på fiberkabel i Osen medfører at datalinjer til kommunen er ute av drift.

Feilen ble meldt inn før helga. Telenor informerer om at de starter feilretting mandag 18. februar.

NB! Hvis noen har sendt SMS til legekontoret fredag eller i løpet av helga kan ikke disse leses pga. manglende kobling til journalsystemet. Dersom du ønsker å bestille time eller tilsvarende, ring legekontoret i telefontida.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet status på feilretting hos Telenor.

Prosjekt «Merking av turstier i Osen»

Turstier - Klikk for stort bilde Merkede turstier har lenge vært et ønske fra både fastboende og tilreisende, for å kunne bruke den flotte naturen Osen har å tilby.

På denne siden vil du finne nyttige lenker til informasjon om tursti-prosjektet.

Tursti-prosjektet avholder GPS-kurs torsdag 7. april. Kursingen gjelder de som vil være med å tilrettelegge turstiene i Osen. Kurset er gratis.

Det er en fordel både for grunneiere og tilretteleggere at det inngås avtale om merking. I første omgang er det sendt ut brev og avtale-dokument til grunneierlagene. Senere vil enkelt-grunneiere bli kontaktet hvis stier planlegges å krysse deres eiendom.

Brev sendt til grunneierlagene 16.03.2016 (PDF, 222 kB).

Det lages nå GPS-spor for stiene og de vil bli registrert fortløpende på UT.no.

Kart over Osen finner du i lenkene til høyre. Det er flere alternativ - bruk f.eks. kart med "Stedsnavn".

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.