Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Bibliotek

Klikk for stort bilde

Osen Folkebibliotek - vi kan hjelpe deg med de aller fleste bøker.


Åpningstider: 

Mandager kl. 10:00 - 13:00 

Torsdager kl. 16:00 - 19:00

De andre ukedagene er biblioteket stengt, men det er mulig å bestille lånebøker på nett, og deretter hente dem på det lokale biblioteket innenfor våre åpningstider.

Du finner biblioteket i 2. etg. på kommunehuset i Osen sentrum. Inngang i samme etasje, sørvestlig side av kommunehuset.

På bibliotekets hjemmeside kan du finne ytterligere informasjon.

Her kan du søke blant våre bøker

På dette nettstedet kan du søke blant et stort antall bøker og andre dokumenter. Hvis du logger deg inn, får du oversikt over alle dine lån, og kan også fornye lånene. Finner du noe du liker, kan du reservere eller bestille tittelen.

Om det er en bok vi ikke har, er det mulig å bestille den fra andre bibliotek. Du får den da levert ved Osen folkebibliotek. Prøv først Trøndelagsbibliotekene, deretter Biblioteksøk.

Biblioteket har også bygdabøker fra flere områder rundt oss, i tillegg som vi har Årbokserien fra Bjørnør.

På biblioteket finner du en avdeling som er spesielt tilrettelagt for barna. Vi gir også ut en gratis bok til 4 og 6-åringene. Spør oss om hvordan ditt barn kan få denne boka.

Som et suplement til ordinære bibliotekbøker, finner du også en del pocket-serier her hos oss. Dette er populære serier, så ønsker du å låne en slik serie, må du stikke innom.

Et utvalg av hobbybøkene - Klikk for stort bilde

Forskjellige hobby-bøker finner du også her hos oss.

Kontakt

Irene Aune Jakobsen
Biblioteksjef
E-post
Telefon 72 57 82 00
Mobil 909 63 564