Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Osen kulturskole

Velkommen som elev i kulturskolen!

Osen kulturskole ønsker alle elever vel møtt til skoleåret 2019/2020! I pdf-heftet "Elevinformasjon 2019/2020" finner du informasjon om kulturskolen og det å være elev her. Uansett hvilket kulturskolefag du har valgt, håper vi at du vil trives som elev i kulturskolen og at du får et lærerikt år preget av spilleglede/skaperglede.

Kulturskolens følger skoleruta, men undervisningen starter en uke etter skolestart, og slutter en uke før skoleslutt. (Undervisning i 36 uker) De resterende 2 uker beregnes til opptredener og spilling utenom fast timeplan.

Osen kulturskole vil gi alle interesserte barn og unge tilbud om opplæring i musikk og andre kulturelle fagområder som skolen kan tilby. Dersom det er ledig kapasitet, kan vi tilby voksne opplæring i samme fag/disipliner.

Søknadsfrist for hovedopptak i kulturskolen er 1. juni 2019. Dersom du ønsker å søke om plass etter søknadsfristen, ta kontakt med Sissel Blix Aaknes for nærmere avtale. (Se kontaktinformasjon)

For påmelding, fyll ut elektronisk skjema.

NB! Det må søkes om opptak til kulturskolen hvert år, uavhengig om du allerede er elev eller ikke.

For mer info om priser og fag, se "Elevinfo 2019/2020".

 

Vi ønsker både gamle og nye kulturskoleelever hjertelig velkommen til Osen kulturskole!

Besøk gjerne vår Facebook-side ved å trykke på linken under! 

Klikk for stort bilde

Kontakt

Sissel Blix  Aaknes
Sissel Blix Aaknes
Sektorleder Oppvekst og Kultur
725 78 200
414 48 960