Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Osen kulturskole

Osen kulturskole gir undervisning til barn og unge, og til voksne når det er ledige plasser. Kulturskolen tilbyr opplæring i ulike fag/instrument: gitar, bassgitar, piano, slagverk, foto, og aspirantopplæring for skolekorps. Kulturskolen organiseres som en del av sektor for oppvekst og kultur, og drives i et nært samarbeid med grunnskolene Strand barne- og ungdpmsskole skole og Seter skole -og barnehage. Rektorer ved Strand og Seter har det administrative ansvaret for kulturskolen.

 

For påmelding, fyll ut skjema på denne siden. 

Søknadsfrist for opptak i kulturskolen er 20. mai!
(Det må søkes om opptak til kulturskolen hvert år, uavhengig om du allerede er elev eller ikke).
 

For mer info om Osen kulturskole, se "Elevinfo 2018/2019" til høyre på denne siden!

 

TALENTLAB 2018-2019

Nok en gang er det mulig å melde seg på TalentLab. Talentfull og motivert ungdom på Fosen som vil utvikle seg videre innen musikk og dans oppfordres til å søke. Et tilbud for unge på ungdoms- og videregående skole, men det åpnes for både eldre og yngre dersom man har vilje og motivajosn til å utvikle seg.

For mer info, se "Talentlab folder" på høyre side.

 

Kontakt

Sissel Blix Aaknes
Sissel Blix Aaknes
Sektorleder Oppvekst og Kultur
725 78 200
907 01 059
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.