Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kommunale boliger

Her finner du informasjon om kommunale boliger.  

 

Kommunen har ulike boligtyper til utleie, både i Osen sentrum, i Sundet og på Strand. I Sundet har kommunen to tjenesteboliger forbeholdt kommunalt ansatte. Det er flere boliger under bygging på Sandviksberget Panorama samt en på Seter, planlagt som kommunale gjennomgangsboliger/tjenesteboliger. Disse planlegges ferdigstilt og klare til utleie til årsskiftet 2015-16. Nærmere informasjon om disse leilighetene kommer.

De andre kommunale boligene er i utgangspunktet forbeholdt vanskeligstilte på boligmarkedet. Kommunen skal medvirke til å skaffe boliger til personer som ikke selv kan ivareta sine interesser på boligmarkedet.

Ansvaret for å ha en tilfredsstillende bolig ligger i utgangspunktet hos den enkelte. For personer som ikke klarer å ivareta sine interesser på boligmarkedet, enten dette skyldes økonomiske, sosiale, helsemessige eller mer sammensatte forhold, har også kommunen et ansvar for å sikre en tilfredsstillende bolig.

Du kan søke om kommunal bolig på søknadsskjema for helse- og omsorgstjenester, se "Søk helse- og omsorgstjenester". For spørsmål om tjenestebolig, ta kontakt med boligkontoret, kontaktinformasjon i høyremenyen.

Priser på kommunale boliger finnes i kommunens prisliste.

Oversikt over kommunale boliger:

Trygdeboligen 2. et. (ved kirka): 4 leiligheter

Granbakken 1. og 2. et (ved kommunehuset): 3 leiligheter, hvorav 1 familieleilighet

Hytter ved kroa: 2 leiligheter

Sundet: 2 leiligheter i tomannsbolig, samt 1 familiebolig

Strand: 3 leiligheter i Sorgenfri

For informasjon om omsorgsboliger, se "Pleie- og omsorgstjenester".

Personer som er i en nødsituasjon og trenger et midlertidig botilbud kan kontakte NAV, se kontaktinformasjon til NAV under "Helse og Omsorg".

Sist endret 17.08.2016

Kontakt

Greta Hagen
Sekretær
725 78 200
908 76 019
Fant du det du lette etter?