Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kommunale boliger

Her finner du informasjon om kommunale boliger.  

 

Kommunen har ulike boligtyper til utleie, både i Osen sentrum, i Sundet og på Strand, Sandviksberget og Seter, i ulike størrelser og prisklasser. På Sandviksberget Panorama og Seter finnes tjenesteboliger, og både bolig på Seter og boligene på Sandviksberget kan leies ut med rabattert pris som tjenestebolig/ utleiebolig for yngre tilflyttere/tilflyttere med barn i skolepliktig alder og ellers som ordinære gjennomgangsboliger.

De andre kommunale boligene er i utgangspunktet forbeholdt vanskeligstilte på boligmarkedet. Kommunen skal medvirke til å skaffe boliger til personer som ikke selv kan ivareta sine interesser på boligmarkedet.

Ansvaret for å ha en tilfredsstillende bolig ligger i utgangspunktet hos den enkelte. For personer som ikke klarer å ivareta sine interesser på boligmarkedet, enten dette skyldes økonomiske, sosiale, helsemessige eller mer sammensatte forhold, har også kommunen et ansvar for å sikre en tilfredsstillende bolig.

Du kan søke om omsorgsbolig på søknadsskjema for helse- og omsorgstjenester, se "Søk helse- og omsorgstjenester", for øvrige boliger bruk skjema for kommunale boliger. For spørsmål om tjenestebolig, ta kontakt med boligkontoret, kontaktinformasjon i høyremenyen.

Priser på kommunale boliger finnes i kommunens prisliste.

Kommunale boliger med unntak av omsorgsboliger har ikke vaktmestertjenester inkludert.

Oversikt over kommunale boliger utenom omsorgsboligene:

Trygdeboligen 2. et. (ved kirka): 4 leiligheter

Granbakken 1. og 2. et (ved kommunehuset): 3 leiligheter, hvorav 1 familieleilighet

Hytter ved kroa: 2 leiligheter

Sundet: 2 leiligheter i tomannsbolig, samt 1 familiebolig

Strand: 3 leiligheter i Sorgenfri

Sandviksberget panorama: 8 leiligheter

Seter: 1 enebolig

Ungdommens hus: 6 hybler med felles kjøkken

Undlenda: 2 leiligheter i rekkehus

For informasjon om omsorgsboliger, se "Pleie- og omsorgstjenester".

Personer som er i en nødsituasjon og trenger et midlertidig botilbud kan kontakte NAV, se kontaktinformasjon til NAV under "Helse og Omsorg".

Kontakt

Greta Hagen
Sekretær
725 78 200
908 76 019
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.