Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Treningstilbud - styrketrening ved Osen Fysioterapi og Trim

Det er mulig å tegne treningsabonnement på Osen Fysioterapi og Trim (OFT). OFT holder til i nyoppussede lokaler, og har et godt utvalg av treningsapparater. Ungdom på videregående tilbys et eget treningsabonnement på helg.

Treningstilbudet er en del av kommunens folkehelse- og frisklivssatsing.

Åpningstidene er:

  • Mandag-torsdag: kl. 15:00-21:00
  • Fredag, lørdag, søndag, høytids- og helligdager: kl. 10:00-21:00

For å komme til OFT benyttes hovedinngangen ved Osen sykeheim.

Medlemskapet koster kr. 200,- per måned, og betinger 4 måneders bindingstid. Medlemmet betaler treningsavgift uavhengig av treningsmengde. Nedre aldersgrense for medlemskap er 15 år (gjelder året man fyller 15).

Ungdom som er heime i helgene tilbys trening for kr. 100,- for 4 måneders abonnement.

Ved medlemskap i OFT får medlemmet utstedt et medlemskort som angir månedsavgift, gyldighetstid og treningslokalets åpningstid.

Trening i ubetjent treningssenter/lokale stiller særlige krav til aktsomhet. Alle medlemmene må lære seg hvordan treningsapparatene fungerer før de begynner å bruke dem. For opplæring, ta kontakt med Osen Fysioterapi.

For nærmere informasjon og påmelding, ta kontakt med Osen kommune ved Helse og Omsorg, tlf. 72 57 82 00, eller postmottak@osen.kommune.no.

Lykke til med treningen!