Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Treningstilbud - styrketrening ved Osen Fysioterapi og Trim

DETTE TILBUDET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG INNTIL VIDERE PGA. SMITTEVERN, DA LOKALENE ER UBETJENT OG DET UTFØRES IKKE RENHOLD PÅ KVELDSTID OG HELG.

Det er mulig å tegne treningsabonnement på Osen Fysioterapi og Trim (OFT). OFT holder til i nyoppussede lokaler, og har et godt utvalg av treningsapparater. Ungdom på videregående tilbys et eget treningsabonnement på helg.

Treningstilbudet er en del av kommunens folkehelse- og frisklivssatsing.

Åpningstidene er:

  • Mandag-torsdag: kl. 15:00-21:00
  • Fredag, lørdag, søndag, høytids- og helligdager: kl. 10:00-21:00

For å komme til OFT benyttes hovedinngangen ved Osen sykeheim.

Medlemskapet koster kr. 200,- per måned, og betinger 4 måneders bindingstid. Medlemmet betaler treningsavgift uavhengig av treningsmengde. Nedre aldersgrense for medlemskap er 15 år (gjelder året man fyller 15).

Ungdom som er heime i helgene tilbys trening for kr. 100,- for 4 måneders abonnement.

Ved medlemskap i OFT får medlemmet utstedt et medlemskort som angir månedsavgift, gyldighetstid og treningslokalets åpningstid.

Trening i ubetjent treningssenter/lokale stiller særlige krav til aktsomhet. Alle medlemmene må lære seg hvordan treningsapparatene fungerer før de begynner å bruke dem. For opplæring, ta kontakt med Osen Fysioterapi.

For nærmere informasjon og påmelding, ta kontakt med Osen kommune ved Helse og Omsorg, tlf. 72 57 82 00, eller postmottak@osen.kommune.no.

Lykke til med treningen!