Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Osentrimmen 2018

Strandfjellet 1 - Klikk for stort bilde

Velkommen til Osentrimmen 2018, Trimpoeng

Folkehelsegruppa i Osen ønsker enda flere aktivt ut i vår vakre natur. Vi forsøker å motivere våre innbyggere til å besøke turmål / trimposter som er spredt over hele kommunen. Mange av turmålene er merkede og kjente trimposter for noen, mens andre turmål er umerket, og samtidig kjent for noen og ukjent for andre. Det er turmål i forskjellig vanskegrad og lengde. Noen er lett tilgjengelig, mens andre er både lengre og mer "strabasiøse" mål. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng.

Hvordan komme igang: Gå til App-store på din mobiltelefon og last ned appen "Trimpoeng".  Registrer deg og opprett bruker på "Osentrimmen 2018". Her vil du få veiledning i hvordan gå fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene i Osen. Dersom du har benyttet denne appen i konkurranser andre steder, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten, og velge "Osentrimmen 2018" i appen. Har du glemt brukernavn eller passord, følger du veiledning i appen. (Se egen meny øverst på denne siden "Hvordan bli med")

HJEMMESIDEN for Osentrimmen 2018 finner du HER

Dersom du er ivrig instagrambruker, og fotograferer fra turmålene, ønsker vi gjerne ta du merker dem med #osentrimmen2018 og #trimpoeng.

Konkurransen starter 1.mai, og da kan du "sjekke inn" på de turmålene som ligger i appen helt fram til 30.september.

Du kan allerede nå melde deg på Osentrimmen 2018, både på hjemmesida for Osentrimmen og i appen etter at du har lastet ned denne.

Der får du oversikt over de turmålene som er valgt ut denne gangen. Dersom du har bilder fra noen av disse turmålene, og kan tenke deg og dele dem med andre, ønsker vi gjerne å motta bilder fra deg.

Send bilde(r) til postmottak@osen.kommune.no - merk med Osentrimmen. Viktig at du skriver hvilket turmål  bilde(ne) er fra.

Ønsker alle en aktiv vår/sommer/høst - kanskje møtes vi på fjellet

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.