Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Osentrimmen 2018

Strandfjellet 1 - Klikk for stort bilde

Velkommen til Osentrimmen 2018, Trimpoeng

Da er perioden for Osentrimmen 2018 avsluttet, og folkehelsegruppa i Osen ønsker å takke alle deltakere. Det har vært en utrolig stor aktivitet, og totalt har vi gått ca 32 000 km. Til sammenligning er det ca 40 000 km rundt Ekvator. Deltakerne i Osentrimmen 2018 har til sammen tilbakelagt like mange km som avstanden fra Osen til Melbourne (Australia, luftlinje)  Det er blitt trukket ut tre vinnere hver måned av de som hadde fått 15 poeng eller mer. 

 

 

Vinnerne for september ble:

Helga Momyr: 200.-

Eirik Lino Luisa: 300.-

Trine Derås: 500.-

I tillegg ble det trukket ut en vinner blant alle de som hadde oppnådd 100 poeng eller mer gjennom hele perioden. Vinneren her ble:

Torbjørn Otterbekk: 1000.-

Gavekort er sendt i posten. 

Totalt var det 20 stk som hadde sjekket inn på alle postene, og vi jobber med en påskjønnelse til alle dere. Dette gjelder: Roger Engan, Marit Hepsø, Vigdis Berre, Størker Nilsen, Astrid Pauline Osen, Line Harsvik, Roger Tangvik, Britta Hopen, Håvard Eian, Eli Holand Nordmeland, Eli Lothe, Greta Hagen, Janne Kristin Osen, Camilla Sørmeland, Stig Elden, Sigrid Marie Elden, Ole Blengsli og Henning Sundet. 

Gratulere til alle som har blitt trukket ut, til alle som har nådd alle postene, og til alle som har vært med og deltatt i denne perioden. Håper dere også finner glede i det å være ute også etter at Osentrimmen er avsluttet. 

Det har vært mye forespørsel om fortsettelse og nye turmål, og det blir sannsynligvis en ny runde til våren. 

Det ligger mange flotte bilder på Instagram under #osentrimmen og #osentrimmen 2018

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.