Tjenester > Bygge og bo > Byggesak
Publisert 06.07.2015

Her har vi samlet alle relevante blanketter for søknadsprosessen. Blankettene kan fylles ut og lagres lokalt før innsending som vedlegg til e-post eller de kan skrives ut og sendes i posten.

Fullstendig søknad sendes kommunen på e-post til postmottak eller med vanlig post til Osen kommune, Rådhusveien 13, 7740 Steinsdalen.

Publisert 03.07.2015
Hva må omsøkes?

Under følger informasjon om hva du må søke om og hva som er unntatt søknadsplikten etter 1 juli 2015.

Se også veiviseren bygg uten å søke i lenke.

Når bygget er ferdig fyller du ut blanketten melding om tiltak unntatt søknadsplikt og sender den til kommunen sammen med nødvendige vedlegg.

Publisert 05.07.2015

Direktoratet for byggkvalitet har utarbeidet informasjonsark om de nye byggereglene.

Fant du det du lette etter?