Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Tjenester > Bygge og bo > Byggesak
Publisert 06.07.2015

Her har vi samlet alle relevante blanketter for søknadsprosessen. Blankettene kan fylles ut og lagres lokalt før innsending som vedlegg til e-post eller de kan skrives ut og sendes i posten.

Fullstendig søknad sendes kommunen på e-post til postmottak eller med vanlig post til Osen kommune, Rådhusveien 13, 7740 Steinsdalen.

Publisert 03.07.2015

Under følger informasjon om hva du må søke om og hva som er unntatt søknadsplikten.

Se også veiviseren bygg uten å søke i lenke.

Når bygget er ferdig fyller du ut blanketten melding om tiltak unntatt søknadsplikt og sender den til kommunen sammen med nødvendige vedlegg.

Publisert 05.07.2015

Direktoratet for byggkvalitet har utarbeidet informasjonsark om de nye byggereglene.