Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hopenveien stenges på grunn av asfaltering onsdag 28. oktober

Hopenveien stenges for all trafikk fra og med kl 07:00. Sannsynligvis vil hele dagen gå med og åpning vil ikke finne sted før på kvelden (usikkert når).

Strand barne- og ungdomsskole

Strand barne- og ungdomsskole ligger på Strand, med en idyllisk utsikt mot sjøen. Det er nærhet til fjell, skog og sjø. Skolekretsen omfatter fra høsten alle barn/unge i grunnskolealder i Osen kommune.

​Elevtall

​Strand skole har i dag ca 90 elever fordelt på 1.-10.trinn. Skolen er fådelt, noen klasser går sammen, og er pr i dag fordelt på 9 grupper.

​Høsten 2016 flyttet voksenopplæringa inn i skolen, men fra høsten 2020 har vi kun en elev i voksenopplæringa, og denne eleven får tilbud på voksenopplæringa i Åfjord. 

​​Skoleskyss

​Elever med krav på skoleskyss blir kjørt med buss/drosjer til og fra skolen. Det er AtB som har ansvar for skoleskyssen, og alle elevene som har rett på skoleskyss, får et skysskort når søknad om skyss er innvilget. Sjekk AtB sine nettsider dersom du lurer på noe. Det er foreldre som er ansvarlig for å søke om skoleskyss til sine barn. Dersom man flytter er det viktig at man melder fra til folkeregisteret, da skoleskyss blir beregnet fra folkeregistret bostedsadresse.

​​Skolen

Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktiviteter, samtidig som Perskogen benyttes til jevnlig uteskole.

​Det er ca 20 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Strand skole ble våren 2016 sertifisert som Olweusskole.

Klikk for stort bildeInformasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

 

Nullmobbing.no

Ekstern skolevurdering våren 2019

Strand skole gjennomførte Ekstern skolevurdering åren 2019. Tema for vurderingen var
"Hvordan jobber vi med lesing som grunnleggende ferdighet i alle fag?"

Rapporten etter vurderingsuka ligger finner du til høyre på siden her.

Kontakt

Knut Johan Monkan
Rektor, Strand barne- og ungdomsskole
725 78 360
902 69 274

Adresse

Besøksadresse: Vingsandveien 2
Postadresse: Rådhusveien 13, 7740 Steinsdalen