Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Strand barne- og ungdomsskole

Strand barne- og ungdomsskole ligger på Strand, med en idyllisk utsikt mot sjøen. Det er nærhet til fjell, skog og sjø. Skolekretsen omfatter alle barn i Osen kommune, bortsett fra elever som bor på Seter/Sætervika.

​Elevtall

​Strand skole har i dag ca 100 elever fordelt på 1.-10.trinn. Skolen er fådelt, noen klasser går sammen, og er pr i dag fordelt på 8 grupper.

​Høsten 2016 flyttet voksenopplæringa inn i skolen, og vi har i dag ca 15 elever som får voksenopplæring ved skolen.

​​Skoleskyss

​Elever med krav på skoleskyss blir kjørt med buss/drosjer til og fra skolen. Det er AtB som har ansvar for skoleskyssen, og alle elevene som har rett på skoleskyss, får et skysskort når søknad om skyss er innvilget. Sjekk AtB sine nettsider dersom du lurer på noe.

​​Skolen

Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktiviteter, samtidig som Perskogen benyttes til jevnlig uteskole.

​Det er ca 20 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Strand skole ble våren 2016 sertifisert som Olweusskole.

Nullmobbing - Klikk for stort bilde Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing.no

Kontakt

Knut Johan Monkan
Rektor, Strand barne- og ungdomsskole
902 69 274
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.