Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Matteuke på skolen!

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

Målet for uka er først og fremst å drive «undersøkende matematikkundervisning». Denne formen for undervisning skiller seg ut fra den tradisjonelle matematikkundervisningen: Den typiske tradisjonelle, lærebokstyrte undervisningsformen er en time der læreren introduserer dagens tema, viser eksempler på tavla og deretter ber elevene om å løse oppgavene som står i boka. En undersøkende matematikkundervisning vil si at læreren presenterer en ny og kognitivt krevende oppgave eller aktivitet for elevene. Deretter får elevene god til å jobbe med denne aktiviteten. Læreren observerer arbeidet deres og kan oppmuntre dem til å finne nye løsninger eller til å beskrive hvordan de tenker.

 

I matematikkuka vil elevene få mange praktiske oppgaver, det blir mange samarbeidsoppgaver, og oppgavene skal løses både inne i klasserommene, ute på skolegården og ute på tur.