Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nattstenging av Fylkesvei 715 Steinsdalen

På grunn av sprengnings- og veiarbeid vil fv.715 i Steinsdalen bli nattestengt den kommende uken. Strekningene vil gjelde fra Nordmelandsfossen til Nylandet på følgende datoer og tidspunkt:

22.10. kl. 23:00 til 23.10. kl. 05:00
23.10. kl. 23:00 til 24.10. kl. 05:00
24.10. kl. 23:00 til 25.10. kl. 05:00.

Det vil i tillegg bli benyttet flere kvarterstenginger etter kl. 12:00 både 22. og 23. oktober.

 

Seter skole og barnehage

Seter skole og barnehage ligger sentralt på Seter i gangavstand fra båthavna. Skolen har en idyllisk beliggenhet med utsikt over sjøen, samtidig som den har nær beliggenhet til fjell og natur. Skolekretsen omfattes av barn som bor i området nord for Svesfjord, Seter/Sætervika og omliggende områder innenfor Osens kommunegrense. I tillegg har skolen noen elever fra nabokommunen Flatanger grunnet beliggenhet og kommunikasjon.

Du kommer til Seter ved å ta båt fra Sandviksberget eller kjøre om Flatanger.  

Seter skole er en fådelt skole med 12 elever fordelt på 1.-10.trinn. Seter skole og barnehage er organisert som et oppvekstsenter med felles ledelse.

 

​Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktivieter, og benyttes av både elevene ved skolen og barna i barnehagen.

Det er ca 5 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Seter skole er sertifisert som Olweus-skole.

 

Nullmobbing - Klikk for stort bilde Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing.no

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

Kontakt

Lillian Dombu
Rektor, Seter skole og barnehage
48026345
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.