Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Seter skole

Seter skole ligger sentralt på Seter i gangavstand fra båthavna. Skolen har en idyllisk beliggenhet med utsikt over sjøen, samtidig som den har nær beliggenhet til fjell og natur. Skolekretsen omfattes av barn som bor i området nord for Svesfjorden, Seter/Sætervika og omliggende områder innenfor Osens kommunegrense. I tillegg har skolen noen elever fra nabokommunen Flatanger grunnet beliggenhet og kommunikasjon.

Du kommer til Seter ved å ta båt fra Sandviksberget eller kjøre om Flatanger.  

Seter skole er en fådelt skole med 12 elever fordelt på 1.-10.trinn. Seter skole og barnehage er organisert som et oppvekstsenter med felles ledelse.

 

​Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktivieter, og benyttes av både elevene ved skolen og barna i barnehagen.

Det er ca 5 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Seter skole er sertifisert som Olweus-skole.

 

Klikk for stort bildeInformasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing.no

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

Kontakt

Lillian Dombu
Lillian Dombu
Rektor, Seter skole
72 57 75 15
480 26 345

Adresse

Besøksadresse og postadresse: Husvikveien 36, 7748 Sætervik