Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Seter skole og barnehage

Seter skole og barnehage ligger sentralt på Seter i gangavstand fra båthavna. Skolen har en idyllisk beliggenhet med utsikt over sjøen, samtidig som den har nær beliggenhet til fjell og natur. Skolekretsen omfattes av barn som bor i området nord for Svesfjord, Seter/Sætervika og omliggende områder innenfor Osens kommunegrense. I tillegg har skolen noen elever fra nabokommunen Flatanger grunnet beliggenhet og kommunikasjon.

Du kommer til Seter ved å ta båt fra Sandviksberget eller kjøre om Flatanger.  

Elevtall

Seter skole har i dag 15 elever fordelt på 1.-10.trinn. Skolen er fådelt, med en grunndeling fordelt på barne- og ungdomstrinn. I tillegg er skolen samlokalisert med Seter barnehage og de barna som går der.

​It's Learning

 

Skolen benytter It's Learning som sin læringsplattform, og foreldre har tilgang til opplysning om sitt barn og sine klasser gjennom It's Learning.

​Skoleskyss

 

Elever med krav på skoleskyss blir kjørt med buss/drosjer til og fra skolen. Det er AtB som har ansvar for skoleskyssen, og alle elevene som har rett på skoleskyss, får et skysskort når søknad om skyss er innvilget. Sjekk AtB sine nettsider dersom du lurer på noe.

​Skolen

​Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktivieter, og benyttes av både elevene ved skolen og barna i barnehagen.

Det er ca 5 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Seter skole jobber for å bli sertifisert Olweusskole.

 

Nullmobbing - Klikk for stort bilde Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing.no

Kontakt

Lovise Angen
Rektor, Seter skole og barnehage
480 26 345
Fant du det du lette etter?