Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Brudd på fiberkabel i Osen medfører at datalinjer til kommunen er ute av drift.

Feilen ble meldt inn før helga. Telenor informerer om at de starter feilretting mandag 18. februar.

NB! Hvis noen har sendt SMS til legekontoret fredag eller i løpet av helga kan ikke disse leses pga. manglende kobling til journalsystemet. Dersom du ønsker å bestille time eller tilsvarende, ring legekontoret i telefontida.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet status på feilretting hos Telenor.  

Seter skole

Seter skole ligger sentralt på Seter i gangavstand fra båthavna. Skolen har en idyllisk beliggenhet med utsikt over sjøen, samtidig som den har nær beliggenhet til fjell og natur. Skolekretsen omfattes av barn som bor i området nord for Svesfjorden, Seter/Sætervika og omliggende områder innenfor Osens kommunegrense. I tillegg har skolen noen elever fra nabokommunen Flatanger grunnet beliggenhet og kommunikasjon.

Du kommer til Seter ved å ta båt fra Sandviksberget eller kjøre om Flatanger.  

Seter skole er en fådelt skole med 12 elever fordelt på 1.-10.trinn. Seter skole og barnehage er organisert som et oppvekstsenter med felles ledelse.

 

​Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktivieter, og benyttes av både elevene ved skolen og barna i barnehagen.

Det er ca 5 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Seter skole er sertifisert som Olweus-skole.

 

Nullmobbing - Klikk for stort bilde Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing.no

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

Kontakt

Lillian Dombu
Lillian Dombu
Rektor, Seter skole
48026345

Adresse

Besøksadresse og postadresse: Husvikveien 36, 7748 Sætervik

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.