Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Seter skole

Seter skole ligger sentralt på Seter i gangavstand fra båthavna. Skolen har en idyllisk beliggenhet med utsikt over sjøen, samtidig som den har nær beliggenhet til fjell og natur. Skolekretsen omfattes av barn som bor i området nord for Svesfjorden, Seter/Sætervika og omliggende områder innenfor Osens kommunegrense. I tillegg har skolen noen elever fra nabokommunen Flatanger grunnet beliggenhet og kommunikasjon.

Du kommer til Seter ved å ta båt fra Sandviksberget eller kjøre om Flatanger.  

Seter skole er en fådelt skole med 12 elever fordelt på 1.-10.trinn. Seter skole og barnehage er organisert som et oppvekstsenter med felles ledelse.

 

​Uteområdet ved skolen gir mulighet til mange typer aktivieter, og benyttes av både elevene ved skolen og barna i barnehagen.

Det er ca 5 ansatte som jobber direkte opp mot elevene i skolen. Et satsingsområde for skolen er Olweus anti-mobbearbeid. Seter skole er sertifisert som Olweus-skole.

 

Klikk for stort bildeInformasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing.no

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

Kontakt

Lillian Dombu
Lillian Dombu
Rektor, Seter skole
72 57 75 15
480 26 345

Adresse

Besøksadresse og postadresse: Husvikveien 36, 7748 Sætervik