Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til et nytt barnehageår

Klikk for stort bilde

Velkommen til et nytt barnehageår!

 

 

Personalet ved Havgløtt barnehage ønsker alle barn og foreldre velkommen til et nytt og spennende barnehageår.

Endelig er hverdagen tilbake og vi starter på et spennende arbeid- forming av Havgløtt barnehage!

Den første tiden vil være preget av innkjøring og tilvenning, og dette er noe vi tror vil ta en god stund. Vi ønsker å ha fokus på trygghet dette barnehageåret, både for barn, foreldre og personalet. Dette blir en ny situasjon for oss alle, og vi synes at det er viktig at dere som foreldre tar kontakt dersom dere har spørsmål, tanker eller ønsker- vi er her for dere og deres barn. Det kan være i samtale ved levering/ henting, eller ved en foreldresamtale. Det viktigste for oss er at dere føler at dere får tatt opp det dere har på hjertet.

Det vil etter hvert komme månedsplaner og informasjonsbrev fra de enkelte gruppene, men vi i personalet må ha litt tid til å snakke sammen og kjøre oss litt inn først.

Det vil ikke bli hele utedager med det første, men det vil bli turer i nærområdet så det er greit om tursekker med bytteklær henger på plassene til de største allerede nå.

 

 

Velkommen til Havgløtt barnehage-

Vi gleder oss og er heldige som får dele hverdagen sammen med deres barn!

Maiken Rasmussen, styrer.