Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Barn og skole

I Osen kommune har vi to barnehager og to skoler. Seter barnehage ligger på Seter, og er samlokalisert med Seter skole. Ved Seter barnehage er det 5 barn i alderen 1-5 år.

I tillegg har vi Havgløtt barnehage som ligger på Strand, og er samlokalisert med Strand skole. Ved Havgløtt barnehage har vi 28 barn i alderen 1-6 år. 

De to skolene vi har i Osen kommune finner vi på Seter og på Strand. Seter skole er en barne- og ungdomsskole med ca 15 elever.

Strand skole er også en barne- og ungdomsskole. Dette er den største skolen i Osen kommune, og her har vi ca 100 elever.

 

Osen kommune deltar i Regionalt samarbeid på Fosen. Her utarbeides en del felles retninglinjer og tilbud som vi, sammen med de andre kommunene på Fosen har stor glede og nytte av.

Mobbing

Mobbing i barnehage og skole har stort fokus. Her er et nettsted som inneholder informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Nullmobbing  

Kontakt

Sissel Blix Aaknes
Sektorleder Oppvekst og Kultur
725 78 200
907 01 059
Fant du det du lette etter?