Velkommen til Osen kommunes digitale tjenesteportal

Her kan du søke om kommunale tjenester, følge saken din, kontakte saksbehandler, ettersende dokumenter og klage på vedtak. Les mer om portalen.

Skolefritidsordning (SFO)

Skolefritidsordningen (SFO) er et tilbud for barn som trenger tilsyn og omsorg før og etter skoletid.

Alle søkere på 1.-5. trinn skal tas inn i skolefritidsordningen.

Hovedinntak av barn skjer før skoleårets slutt, og gjelder påfølgende skoleår. Søknadsfrist for skoleåret 2019/2020 er 1. juni.

Inntak i løpet av skoleåret kan skje, og gjelder i regelen ut det skoleåret inntaket finner sted.

Søk om SFO-plass her.

Fant du det du lette etter?
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}