Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Ny ordfører i Osen

Klikk for stort bilde Terje Dybvik

John Einar Høvik fra Arbeiderpartiet blir ny ordfører i Osen kommune, med Line Stein  fra Senterpartiet som varaordfører. Vi gratulerer med valget.

Arbeiderpartiet og Senterpartiet i Osen har inngått et samarbeid etter valget, og John Einar Høvik blir ny ordfører, med Line Stein som varaordfører.

Mandatfordelingen til kommunestyret ser ut som følger (endring fra forrige valg i parentes):

Ap: 5 (+1)
Krf Venstre: 4 (-1)
Sp: 3 (+1)
H: 1 (+1)
Frp: 1
Seter kretsliste: 1
 (-1)

Valgresultatene for alle landets kommuner kan ses på www.valgresultat.no

Konstituerende møte i det nye kommunestyret er satt til 28. oktober 2015.