Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Forhåndstemme ved valget

Stemmeurne - Klikk for stort bilde


I perioden mandag 10. august til og med fredag 11. september
kan du avgi forhåndsstemme

I Osen kommune kan du forhåndsstemme ved følgende steder:

Kommunehuset, resepsjonen:

  • Hverdager mellom kl. 08:30 – 14:00
  • Lørdag 5. september kl. 10:00 – 14:00

Sætervik Handel:

  • Lørdag 5. september kl. 10.00 – 14:00

Du kan også forhåndsstemme i hvilken som helst kommune i landet. På valgdagen må du stemme i den kommunen du har registrert bostedsadresse den 30. juni. Du kan bare stemme én gang. Dersom du avgir flere stemmer, blir den første godkjent, de andre blir forkastet.

Husk å ta med legitimasjon og valgkort!
 

TIDLIGSTEMMING

Dersom du ikke har mulighet til å stemme innenfor den ordinære perioden for forhåndsstemmegivning, og heller ikke på valgdagen, kan du fra 1. juli til og med 9. august henvende deg til Osen kommune, tlf. 72 57 82 00, og avtale tid for å stemme. Du trenger ikke valgkort, men ta med legitimasjon, da vi registrerer på fødselsnummer.
 

AMBULERENDE STEMMEGIVNING

For deg som, pga sykdom eller uførhet, ikke kan avgi stemme på fastsatte steder, kan du ta kontakt på tlf. 908 43 579 eller 909 74 064 for å avtale stemmegivning hjemme. Frist for slik søknad er: 9. september.

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.