Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fjellfiske og hytteutleie

Osen har rikelig med plass. Her kan en gå i fjell og skog, og kanskje treffer du på andre turgåere, jegere eller fiskere som frister lykken i naturens eget spiskammer. Kommunen har rikelig med snaufjell og fiskevatn, skogsområder og dalfører med elver og bekkefar. Disse områdene ligger både på statlig og private områder. Enkelte områder er tilrettelagt for hyttebygging, men for det meste oppleves naturen nærmest som urørt. Merka turstier gjør det enkelt for ukjente å ta seg fram til bestemte turmål. 

(Kilde: Briefing Fosen - https://briefingfosen.no/kommune/osen/)

Osen jeger -og fiskerforening


inatur.no sine sider  - Utleie av fjellhytter i Osen

 

Osen fjellstyre

Osen fjellstyre har store jakt-, fiske og friluftsområder i Osen kommune, Nord-Fosen, med grenser mot Namsos og Åfjord.  Fjellstyret har også 5 flott beliggende utleiehytter av varierende størrelse.

Allmenningen kalles Bjørnør statsallmenning. Det totale området er i overkant av 98000 dekar og befinner seg både på nord- og sørsiden av RV 715.

Du kan kjøpe jakt- og fiskekort samt booke hytter på www.inatur.no. Her finner du også informasjon om hyttene, veibeskrivelse og turtips

For perioden 2019 – 2023 består styret av:
Greta Hagen – leder                 911 56 551
Oddbjørn Ovesen – nestleder 957 55 630
Pål Sørgjerd                               959 31 644
Bror Ove Hestmo                      404 48 897
Rune Strand                               951 90 924

E-postadr: osen@fjellstyrene.no

Følg oss også på facebook og-/eller instagram - Osen fjellstyre.