Brudd på fiberkabel i Osen medfører at datalinjer til kommunen er ute av drift.

Feilen ble meldt inn før helga. Telenor informerer om at de starter feilretting mandag 18. februar.

NB! Hvis noen har sendt SMS til legekontoret fredag eller i løpet av helga kan ikke disse leses pga. manglende kobling til journalsystemet. Dersom du ønsker å bestille time eller tilsvarende, ring legekontoret i telefontida.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet status på feilretting hos Telenor.

Velkommen til livsstilsgruppe på fysikalske

Det settes i gang en livsstilsgruppe for trening og kosthold på Osen fysioterapi og trim.

Fysioterapeut Gunnar Pettersen setter i gang en livsstilsgruppe med opplegg for trening og kosthold på fysikalske. Aktivitetsopplegget for gruppa varer i 12 uker. Hvis det fungerer bra, blir det mulighet for nye grupper etterpå.

Ta kontakt med Gunnar på telefon 477 15 878 for mer informasjon om oppstart og tidspunkter.

Velkommen!

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.