UTBYGGING AV BREDBÅND - HØRING

wifi - Klikk for stort bilde

På bakgrunn av den pågående søknadsprosessen til NKOM, har vi nå fått identifisert noen områder i Osen kommune der det kan søkes om midler til utbygging av bredbånd. Alle som ønsker å avgi høringsuttalelse (lag, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner etc.) inviteres til å gjøre det så snart som mulig.

Utbygging av bredbånd i Osen - kom med innspill!

"Statlig tilskuddsordning for utbygging av bredbånd i distriktene." Et av kravene for en slik søknad er at planen for utbygging skal være ute til høring i en måned.

Alle som ønsker å avgi høringsuttalelse (lag, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner etc.) inviteres derfor til å gjøre dette. Frist for innspill: 9. juni 2018.

Osen kommune skal søke om tilskudd til utbygging av bredbåndsdekning i kommunen og må følge kriteriene for statlig medvirkning til en eventuell utbygging.

En av forutsetningene for å søke om statlig tilskudd fra denne ordningen, er at kommunen må kunngjøre hvilke geografiske områder i kommunen ordningen gjelder for. En annen forutsetning er at det skal gis anledning for alle interesserte parter å gi innspill til kommunen som kan være vesentlig for søknaden.

På grunnlag av registreringer gjort i NKOM sin bredbåndskartlegging, er følgende områder identifisert i denne runden:

1. Nordmeland
2. Storvoll
3. Stein
4. Engan

Innspill fra våre innbyggere vil danne grunnlag for videre søknadsprosess.

Frist for innspill er satt til 9. juni 2018.
Disse merkes "høringsuttalelse bredbåndsutbygging" og sendes til: postmottak@osen.kommune.no

Kontaktperson ved spørsmål: john.einar.hovik@osen.kommune.no, telefon: 909 74 064 / 959 01 033

Du kan lese mer om bredbåndsstøtteordningen HER.

Videre vil vi oppfordre til å fortsette og måle -og registrere bredbåndshastighet rundt om i Osen. Dette er til god hjelp i NKOM sin kartlegging av bredbåndsdekning i vår kommune. For å lese mer om hvordan du kan ta NKOM sin kartleggingstest, se tidligere artikkel HER.

Fant du det du lette etter?