Ungdom mellom 16 og 18 år

Ungdom og eldre - Klikk for stort bilde Har du lyst til å prøve deg innenfor omsorgsyrket?

Ungdommer, som er folkeregistrert i Osen kommune, og som har lyst til å prøve seg innenfor omsorgsyrket, er velkommen til Osen sykehjem (eventuelt omsorgsboliger) i sommer.

Arbeidet vil bestå i samvær og aktivisering av beboere; som hjelp under måltid, turer, lesing mv.
Dere skal ikke delta i pleie av beboerne, men vi krever at den som tilsettes tar initiativ selv til kontakt med, og aktivisering av beboerne.

Det er lagt opp til at 2 ungdommer arbeider sammen i 14 dager hver, 5 timer pr. dag, 5 dager i uka.

Alle søkere vil bli vurdert ut fra sine søknader, evt. bli kalt inn til samtaler.

Søknad sendes:
Osen kommune
Pleie- og omsorgsavdelingen
Rådhusveien 13
7740 Steinsdalen

Søknadsfrist: 1. april.

Publisert av Sissel Mikalsen. Sist endret 14.03.2017
Fant du det du lette etter?