TV-aksjonen 2019 - Søndag 20. oktober. "Nå er det hennes tur"

Klikk for stort bilde

Årets TV-aksjon går av stabelen 20. oktober 2019. Årets aksjon går til CARE’s arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. De innsamlede midlene skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

Ønsker din bedrift eller organisasjon å støtte årets aksjon, kan du gi inn på giverstafett.no for å registrere ditt bidrag.

Kommunekomiteen i Osen består av Line Stein, leder, Per A. Rødøy, medlem, og Sissel Mikalsen fra administrasjonen.

Vi håper at alle merker seg dagen og står klar med sitt bidrag når bøssebærerne banker på døra
søndag 20. oktober.

Følg med på oppdaterte resultater her

Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter? Skriv inn ditt telefonnummer eller din e-postadresse så skal vi prøve å hjelpe deg.