Turstiene i Osen skiltes

Skiltstolpe og merkepinne ved Tverrfjellet (Jørn Pedersen) - Klikk for stort bilde

Vi jobber med saken - det er i skrivende stund målt opp og laget gps-spor for 37 av de ca 80 rutene som er kartlagt i Osen kommune. Rutene finner du beskrevet i tekst og bilder på www.ut.no eller ut.no-appen, som kan lastes ned gratis.

De fleste rutene er merket med blå merkepinner eller blå pilskilt. Nå gjennomføres skiltingen. Du kan skrive ut detaljerte kart fra ut.no gratis. Og du kan se bilder fra rutene. De fleste rutene er lett tilgjengelige og lette å se i terrenget.

Last ned appen ut.no så får du gratis tilgang til alle turbeskrivelsene, kart og gps-spor på din smarttelefon. Bruk søkeord «Osen» og velg sted «Osen kommune». Eller sjekk www.ut.no.

Les mer om turstiprosjektet på hjemmesiden under fanene «Turist» eller «Kultur og fritid».

Det er ikke tilrådelig å gå fjellrutene vinterstid - det kan være veldig glatt!

GOD TUR!

Kontakt Jørn Pedersen for nærmere informasjon om prosjektet - telefon 992 75 026.

Bilder fra prosjektet:

Ved første dagslys - Brynjar prøver å få oversikt over dagens skilting:

Mange skilt å sortere (Jørn G Pedersen) - Klikk for stort bilde

Eksempel på skiltstolpe. Skiltene er refleksbehandlet:

5939 Ramsøysundet fyrlykt skilt (Jørn G Pedersen) - Klikk for stort bilde

Nytt startpunkt for oppgangen fra Nordvika / Liksteinen. Ny trasé starter fra parkeringslommen ved Liksteinen:

5941 Anddalstjønna skilt (Jørn G Pedersen) - Klikk for stort bilde

Publisert av Jørn Pedersen. Sist endret 02.01.2017
Fant du det du lette etter?