Tilskuddsmuligheter

Anlegg for idrett og fysisk aktivitet, lokale kulturarenaer og Løypetilak i fjellet og overnattingshytter

Kulturdepartementet fordeler hvert år tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet, lokale kulturarenaer og løypetiltak i fjellet og overnattingshytter i kommunene. Søkerne må selv legge inn sine søknader med alle vedlegg via www.anleggsregisteret.no

Søknadsfrister til kommunen:

• Anlegg for idrett og fysisk aktivitet: 15. oktober
  • Løypetiltak i fjellet og overnattingshytter: 15.august

Andre tilskuddsordninger innenfor frivillighet hos fylkeskommunen finner du her.

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.