Skal samarbeide om koronahjelp til bedrifter i Nord-Fosen

Klikk for stort bildeOsen kommune gjør alt vi kan for å styrke bedrifters utviklingsevne under koronakrisen. Derfor skal vi samarbeide med omstillingsområdene i Lierne, Indre Fosen og Roan, samt Røyrvik kommune for å tilby bedrifter koronahjelp. Med oss på laget har vi Trøndelag fylkeskommune og Innovasjon Norge.

Som følge av koronapandemien opplever enkeltbedrifter, næringslivet og samfunnet store utfordringer hva gjelder etterspørsel, utsatte oppdrag og mangel på ressurser. Dette får direkte konsekvenser for bedrifters likviditet og utvikling. Samtidig gir krisen oss et mulighetsrom for å utnytte ledig kapasitet, tenke annerledes og handle proaktivt som kan føre til verdiskapning og innovasjon.

For å ta fatt på de utfordringene og mulighetene vi nå står overfor, iverksetter vi et ekstraordinært tiltak for å tilpasse våre tjenester etter dagens situasjon. Hensikten er å styrke bedriftenes utviklingsevne, ivareta aktiviteten og utnytte ressursene best mulig.

I første rekke setter vi i gang en systematisk kartlegging av behovene bedriftene nå står overfor. Slik får vi nødvendig grunnlag for å utvikle hensiktsmessige tilbud i tråd med den enkeltes behov, og bistå bedriftene i gjennomføringen av disse.

Det understrekes at andre offentlige tiltak som er annonser fra myndighetene kommer i tillegg til aktivitetene i omstillingsprogrammet.

Vi er klar til å gjøre alt vi kan for å styrke bedrifters utviklingsevne. Derfor kontakter vi bedriftene i uke 14 for å kartlegge situasjonen.

Ønsker du å prate med oss før den tid, ikke nøl med å ta kontakt:

Rådmann Roar Leirset tlf: 414 46 449 ,eller

Rådgiver Sandra Gausen Kvernland tlf: 909 74 611