INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Sektorleder Helse og omsorg

Klikk for stort bilde

Osen kommune søker etter en utviklingsorientert sektorleder for helse og omsorg med bred samfunnsinnsikt og som mestrer både operative og strategiske utfordringer.

En trygg, tydelig og synlig leder som er opptatt av nytenkning i offentlig sektor og med forvaltningserfaring. Vi legger stor vekt på lederegenskaper og kommunikasjonsevner i samhandling med politikere, innbyggerne, medarbeiderne og andre samarbeidspartnere. En god økonomi og personalstyring innen kommunehelsetjenesten forventes av vår nye sektorleder.

Stillingen er 100 % fast og ledig fra 01.09.2021

Søknadsfrist 23.06.2021

For å lese hele utlysningsteksten trykker du her (DOCX, 58 kB)

Dine sentrale arbeidsoppgaver blir:

• Bidra til kommunens helhetlige arbeid med utvikling av lokalsamfunnet
  • Skape relasjoner med lokalsamfunn, næringsliv og nabokommuner
  • Lede og utvikle helse – og omsorgstjenestene
  • Delta aktivt i rådmannens ledergruppe
  • Være kommunens kontaktperson for ulike interkommunale tjenester, blant annet legevakt og NAV.

Ønsker du mer informasjon om stillingen kontakt rådmann Roar Leirset, tlf: 414 46 449 eller e-post: roar.leirset@osen.kommune.no

Søk her