INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Osen kommune søker vaktmester/driftstekniker i 100% stilling

Klikk for stort bildeOsen kommune søker vaktmester/driftstekniker til Osen sykehjem og omkringliggende boliger og bygg. Ditt ansvar vil hovedsakelig være å ivareta daglige, operative driftsoppgaver og ha løpende kontakt med beboere og leder av sykeheimen knyttet til arbeidet. Vi søker en positiv og samarbeidsvillig person som trives med ordentlige og ryddige forhold.

Vaktmester/driftstekniker inngår i kommunens vaktmesterteam på tre vaktmestere. Ut over arbeid på sykeheim vil det være noe overlapp med arbeid på skole, barnehage, kommunehus og annet driftsarbeid. Det vil også være noe arbeid hvor vaktmestre jobber sammen.

Osen kommune er en kommune nord på Fosen halvøya. Vi er i underkant av 1000 innbyggere. Alle må bidra til det beste for osensamfunnet, og søker må være bosatt i, eller være innstilt på å flytte til Osen kommune.

Ansvarsområder og hovedoppgaver:

• Forvaltning, drift og vedlikehold av bygningsmasse (sykehjem/omsorgsboliger) inkludert tekniske anlegg og tilhørende utearealer
  • Betjene driftssystemer som SD-anlegg og FDV verktøy
  • Oppfølging av brannvern og internkontrollsystem på kommunale bygg
  • Som del av vaktmesterteamet delta i drift av alle kommunale bygg og anlegg
  • Kjøp av varer og tjenester til drift og vedlikehold
  • Kontakt med leverandører

Ønskede kvalifikasjoner:

• Teknisk bakgrunn og forståelse. Relevant fagbrev vil bli vektlagt ved ansettelse. Dersom du ikke har fagbrev ved ansettelse, vil det bli lagt til rette for videreutdanning i arbeidstiden.
  • Erfaring med eiendomsdrift
  • Kjennskap til energioppfølging, tekniske anlegg, IK, FDV og SD-anlegg
  • Forståelse for HMS og brannvern
  • God erfaring med IT-verktøy
  • Førerkort klasse B (minimum)

Personlige egenskaper:

• Selvstendig med gode samarbeidsevner
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig
  • Engasjert og med godt humør
  • Villig til å gjennomføre opplæringstiltak kommunen finner nødvendig
  • Initiativrik og løsningsorientert

Personlige egenskaper vil bli vektlagt ved ansettelsen.

Vi tilbyr:

• Varierte arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter kvalifikasjoner og avtale.
  • Felles pensjonsordning (offentlig tjenestepensjon) og tilsettingsvilkår i henhold til gjeldende lover, avtaler og tariffavtaler.
  • 100 % fast jobb
  • Muligheter for etter-/videreutdanning

Har du spørsmål til stillingen:

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sektorleder Utvikling og Miljø, Jo Terje Stein på mobil 98 22 17 59 eller e-post jo.terje.stein@osen.kommune.no

Søknadsfrist: 2. november 2021

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.

Søknad sendes via kommunens hjemmeside under ledig stilling.

Søk på stilling her.