Næringslivssamling under Osenhælja

På kantina, kommunehuset - 25. juni kl. 11 - 13.

Osen kommune skal utarbeide ny utgave av kommuneplanens samfunnsdel.

En av målsetningene i planprogrammet for kommuneplanens samfunnsdel, er å «legge til rette for næringslivet i kommunen, herunder aktivt bidra til næringsutvikling, videreutvikle næringsarealer og bidra gjennom utbygging av nødvendig infrastruktur».

Hva innebærer å «legge til rette for næringslivet i kommunen, herunder aktivt bidra til næringsutvikling»?

Dette ønsker vi på Utvikling og Miljø å diskutere med både eksisterende næringsliv, utflyttede Osinger, besøkende og hyttefolk til å mene noe om. Sammen kan vi forhåpentligvis komme frem til noe mer konkret enn selvfølgeligheter og floskler.

Det er ingen krav om at du driver næring eller har planer om noen næringslivssatsing. Vi er ute etter de gode ideene.

Har du lyst til å delta, send gjerne en e-post til jo.terje.stein@osen.kommune.no

Jo Terje/Sektorleder Utvikling og Miljø