Næringsbygg og næringsarenaer til salgs ved Sandviksberget

Det tidligere lakseslakteriet, lokale for sodd-produksjon - og hvitfiskmottaket som Osen kommune eier, ønskes solgt til potensielle næringsaktør. Her er det muligheter for etablering av ulike næringsaktører som ser behov for denne type lokaler, i et område som er optimalt for havbruksnæringen.

Næringsbygget står på en selveid ca 6,1 dekar stor tomt, og med eget kaianlegg rett i Ramsøysundet, Sør-Trøndelag, Osen kommune. Deler av kaianlegget benyttes i dag til lokal rutebåt som går strekningen Bessaker i sør, og til Sætervika i Nord.

Anlegget har ingen fastsatt pris, men vil bli vurdert i kjøpers favør etter antall arbeidsplasser bedriften kan få etablert!

Med utgangspunkt i eksisterende lokaler, og med en plassering med logistikkmessige fortrinn, er Sandviksberget en aktuell lokalisering for næringsaktører innen havbruk eller annen virksomhet. Bygget har en grunnflate på ca 1700 m2, samt en 2.etg med i overkant av 1000m2 tilgjengelig arealer.

For mer informasjon og tegninger, se prospekt og plantegninger i sidemenyen.

Fant du det du lette etter?