Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nattstenging av Fylkesvei 715 Steinsdalen

På grunn av sprengnings- og veiarbeid vil fv.715 i Steinsdalen bli nattestengt den kommende uken. Strekningene vil gjelde fra Nordmelandsfossen til Nylandet på følgende datoer og tidspunkt:

22.10. kl. 23:00 til 23.10. kl. 05:00
23.10. kl. 23:00 til 24.10. kl. 05:00
24.10. kl. 23:00 til 25.10. kl. 05:00.

Det vil i tillegg bli benyttet flere kvarterstenginger etter kl. 12:00 både 22. og 23. oktober.

 

Matteuke på Seter skole

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka i uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

 

 

Målet for uka er først og fremst å drive «undersøkende matematikkundervisning». Denne formen for undervisning skiller seg ut fra den tradisjonelle matematikkundervisningen: Den typiske tradisjonelle, lærebokstyrte undervisningsformen er en time der læreren introduserer dagens tema, viser eksempler på tavla og deretter ber elevene om å løse oppgavene som står i boka. En undersøkende matematikkundervisning vil si at læreren presenterer en ny og kognitivt krevende oppgave eller aktivitet for elevene. Deretter får elevene god til å jobbe med denne aktiviteten. Læreren observerer arbeidet deres og kan oppmuntre dem til å finne nye løsninger eller til å beskrive hvordan de tenker.

 

I matematikkuka vil elevene få mange praktiske oppgaver, det blir mange samarbeidsoppgaver, og oppgavene skal løses både inne i klasserommene, ute på skolegården og ute på tur.

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.