Brudd på fiberkabel i Osen medfører at datalinjer til kommunen er ute av drift.

Feilen ble meldt inn før helga. Telenor informerer om at de starter feilretting mandag 18. februar.

NB! Hvis noen har sendt SMS til legekontoret fredag eller i løpet av helga kan ikke disse leses pga. manglende kobling til journalsystemet. Dersom du ønsker å bestille time eller tilsvarende, ring legekontoret i telefontida.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet status på feilretting hos Telenor.

Matteuke på Seter skole

I de siste årene har vi på Seter skole hatt ei alternativ skoleuke. I år blir denne uka i uke 7, og fokuset vårt blir på matematikkfaget og regning i alle fag.

Målet for uka er først og fremst å drive «undersøkende matematikkundervisning». Denne formen for undervisning skiller seg ut fra den tradisjonelle matematikkundervisningen: Den typiske tradisjonelle, lærebokstyrte undervisningsformen er en time der læreren introduserer dagens tema, viser eksempler på tavla og deretter ber elevene om å løse oppgavene som står i boka. En undersøkende matematikkundervisning vil si at læreren presenterer en ny og kognitivt krevende oppgave eller aktivitet for elevene. Deretter får elevene god til å jobbe med denne aktiviteten. Læreren observerer arbeidet deres og kan oppmuntre dem til å finne nye løsninger eller til å beskrive hvordan de tenker.

I matematikkuka vil elevene få mange praktiske oppgaver, det blir mange samarbeidsoppgaver, og oppgavene skal løses både inne i klasserommene, ute på skolegården og ute på tur.

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.