Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Informasjon fra AtB om kollektivtilbudet fra 7. august

Klikk for stort bildeLørdag 7. august starter det nye kollektivtilbudet med buss og fleksibel transport i Trøndelag.
Sammen med hurtigbåt og ferge vil dette utgjøre det totale kollektivtilbudet i ditt område.

 

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Osen, kan du bruke regionlinjer og hurtigbåt. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.


Fleksibel transport

For å reise kollektivt til og fra holdeplass kan du bestille fleksibel transport. Billettprisen er den samme for buss og fleksibel transport. Fleksibel transport er åpen for alle reisende. Bestill fleksibel transport på telefon 02867. Les mer om soner og annen informasjon om fleksibel transport på atb.no/osen.

 

Dette blir nytt fra 7. august

• Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 452 Trondheim – Åfjord – Sandviksberget mellom Osen og Vanvikan (Trondheim) på Osen og til og fra Osen sentrum fire ganger i uka tur/retur innenfor en åpningstid.
• Linje 350 får nytt linjenummer 452 (Sandviksberget -) Åfjord - Vanvikan (- Trondheim).
• Enkelte avganger på linje 452 vil korrespondere med hurtigbåt rute 810 Trondheim – Vanvikan slik at reise til Trondheim kan foregå enten med buss hele veien eller med en kombinasjon med buss og båt.
• På linje 490 Osen – Fossli vegdele starter og avslutter alle avganger på Fossli vegdele i stedet for Sjøåsen.
• Avganger på skolelinje 5992 flyttes til linje 597 Strand - Åsegg.
 

Nye busser

I august kommer nye og komfortable busser på alle linjer. Mange av bussene får sanntidsskjerm som viser neste holdeplass, i tillegg til annonsering over høyttaler om bord.
 

Ny app AtB

Appen AtB er utviklet spesielt for reisende i Trøndelag og skal etter hvert dekke alle behov du måtte ha som reisende. AtB Reise vil avsluttes 1. juli og erstattes av appen AtB for reiseplanlegging. På sikt vil den også erstatte AtB Mobillett for billettkjøp. Du vil med andre ord få alt du trenger til å planlegge og gjennomføre en reise i én og samme app. Les mer på atb.no/AtB-app eller kontakt oss på telefon 02820.