Høstens store ryddedugnad

Klikk for stort bildeÅrets nasjonale ryddedugnad finner sted 5. - 20. september. Dugnaden sparkes i gang med en felles nordisk ryddedag lørdag 5. september, og den tradisjonsrike Strandryddedagen blir i år lørdag 19. september. Vi gleder oss!

I påvente av den nasjonale ryddedugnaden, oppfordrer vi fortsatt våre innbyggere og fritidsboere til å bidra til innsamling av marint plastavfall.Frivillige kan rydde, men vi ber om at smittevernreglene følges. Når dere har ryddet vil dere også være nødt til å oppbevare avfallet til at dere kan levere dette i egen strandryddecontainere som står plassert på gjenvinningsstasjonen på Strand i Osen. Gjennvinningsstasjonen er åpen hver torsdag fra kl 1400 til 1900, samt at lørdag 18.07, 22.08, 19.09 og 17.10 holdes gjennvinningsstasjonen åpen fra 10:00 - 13:00.
Plastsekker kan fås ved henvendelse Osen kommune!

Les mer om strandryddingen på MNA sine hjemmesider