GLAD KAKE TIL ANSATTE

Glad kake til ansatte - Klikk for stort bilde

Ansatte i Osen feirer lavt sykefravær med GLAD KAKE servert av Rådmann Roar Leirset og Ordfører John Einar Høvik på arbeidsplassene i Osen.

Både 1. kvartal og 2. kvartal viser gode sykefraværstall. Osen kommune har nå et langtidsfravær på 3,8 % i 2. kvartal og har et mål om å ligge under 6 % ut året 2018.

Ansatte tilbakemelder om høy trivsel gjennom medarbeiderundersøkelsen 2017/2018 noe som gjenspeiles i jobbnærværet.

Godt jobba til alle ansatteJ

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.