Fagsykepleier i hjemmetjenesten

Som sykepleier i Osen kommune vil du få en utfordrende og spennende arbeidshverdag blant gode kolleger med gode muligheter til egenutvikling og læring.Det er kort vei til engasjerte ledere for dine gode ideer.

Du får mulighet til å følge våre brukere tett, og du vil få dine egne ansvarsoppgaver. Kvalitet og brukerfokus er våre fanesaker og dette gjør arbeidet meningsfullt og givende. Vi er i stadig utvikling og ønsker nå å bli kjent med nye kolleger.

Blir du med oss på veien videre?

Arbeidsoppgaver:

• Utføre direkte sykepleie til våre pasienter, kunne fylle rollen som tjenesteansvarlig sykepleier
  • Utføre de sykepleiefaglige oppgavene i tråd med gjeldende krav til kvalitet, lovverk, kommunale retningslinjer og faglig god praksis
  • Holde seg oppdatert innen eget fagområde og delta i faglig utviklingsarbeid
  • Veilede, undervise og informere pasienter, deres pårørende, studenter og kolleger
  • Samarbeide med pårørende og verge
  • Stillingen er i turnus med dag/kveldsvakter og arbeid hver 3.helg.
  • Søker må ha førerkort.

Ler mer om stillingen her

Sist endret 18.04.2017
Fant du det du lette etter?