Brudd på fiberkabel i Osen medfører at datalinjer til kommunen er ute av drift.

Feilen ble meldt inn før helga. Telenor informerer om at de starter feilretting mandag 18. februar.

NB! Hvis noen har sendt SMS til legekontoret fredag eller i løpet av helga kan ikke disse leses pga. manglende kobling til journalsystemet. Dersom du ønsker å bestille time eller tilsvarende, ring legekontoret i telefontida.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet status på feilretting hos Telenor.

Desentralisert sykepleierutdanning, Er du interessert?

Desentralisert sykepleierutdanning
Studiet har samme studieplan og undervisningstilbud som det ordinære studiet på de ulike utdanningsinstitusjoner. Forelesninger følges fra et videokonferanse-studio på Fosen

• BACHELORPROGRAM SYKEPLEIE 3-årig
    • BACHELORPROGRAM SYKEPLEIE 4-årig

Deltid - nett- og samlingsbasert
Dette studiet tas på deltid over fire år, med noen få fysiske samlinger hvert år, mye nettbasert undervisning og dialog, samt praksisperioder identisk med heltidsstudiet. Studiet kan kombineres med jobb. Studentene må kunne ha redusert stilling i studietiden og permisjon mens praktiske perioder pågår.

Opptakskrav for begge utdanningsløpene:
Generell studiekompetanse eller realkompetansevurdering (for de over 25 år)
Mulig oppstart vil skje høsten 2021.

Ressurssentra på Fosen vil bidra med rådgivning til generell studiekompetanse for den som mangler fag eller trenger å forbedre karakterer for å gjøre den enkelte søkbar til studiet

Vi inviterer til et åpent informasjonsmøte om temaet.

Representanter fra Helselederforum Fosen, NTNU og Universitetet Nord vil delta.

Sted: Åsly skole, Rissa – Auditoriet

Tid: Torsdag 14. februar kl 0930 – 1400

Påmelding på grunn av bevertning innen tirsdag 12. februar 2019 til:

For eventuelle spørsmål:

Rita Langvold – mobil 920 49 343

Torunn Butli Rømma – telefon 74174203

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer om du ønsker å få hjelp fra oss for å finne informasjonen du leter etter.