BREDBÅND I OSEN - KOM MED INNSPILL!

Osen kommune vil sammen med Sør-trøndelag fylkeskommune søke om tilskudd til utbygging av bredbåndsdekning i kommunen. Si din mening innen 7. april!

Kommuner og fylkeskommuner kan søke om støtte til bredbåndsutbygging der kapasiteten er lav og der det ikke er lønnsomt for tilbydere å bygge ut. Det er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) som forvalter tilskuddsordningen.

Frist for innspill:
Alle som ønsker å gi en høringsuttalelse (lag, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner etc.) til kommunen, kan gjøre det innen 7. april 2017.

Kartlegging av data fra husstander i Osen kommune:
Et viktig ledd i prossessen mot full bredbåndsdekning er å innente data fra husstandene. STFK har laget en tjeneste som nå kan benyttes fritt av kommunene. Ved å trykke på denne linken: http://dekningsundersokelse.stfk.no/ deltar du i en dekningsundersøkelse som vil gi datagrunnlag for kartleggingen.

Roar Leirset
Rådmann
Fant du det du lette etter?