Barnehagene i Osen - Vi står sammen om trygghet, omsorg, lek og læring

Barnehagene er inne i en prosess hvor målet er å legge ned barnehagene på Strand og Ørin, for så å opprette en ny barnehage i lokalene som Strand barnehage benytter i dag. Dette er i tråd med vedtak fattet av kommunestyret 21.12.2016. Barnehageansatte - Klikk for stort bilde

​I den nye barnehagen skal det også være en utebarnehageavdeling, som ligger under den nye barnehagen. Denne avdelingen skal også ha oppmøte i den nye barnehagen, for så å kunne benytte et utebarnehageområde i nærheten av barnehagen. I tillegg skal uteavdelinga benytte alle de andre uteområdene som dagens to barnehager benytter.

​De ansatte har hatt en samling hvor det ble satt igang en del forberedende prosesser, og fikk samtidig sett på praktiske de praktiske løsningene som må være på plass ved oppstart. Vi jobber videre med dette utover våren.

Sist endret 02.02.2017
Fant du det du lette etter?