INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Arbeidsgivere søkes!

Klikk for stort bildeVi trenger arbeidsgivere til våre ungdommer mellom 16-20 år i skoleferien.

For å få sysselsatt flest mulig ungdommer gjennom prosjektet «Sommerarbeid for ungdom 16-20 år» er vi avhengig av å få kontakt med aktuelle arbeidsgivere. Dette kan være både privatpersoner og næringsdrivende i Osen kommune som har behov for arbeidshjelp i skoleferien (ca. 20. juni – 20. august).

Arbeidsgivere betaler en egenandel på 70% av timelønna; kr 98,- pr. time for ungdom født i 2004-2005 (under 18 år), og kr 108,- pr. time for ungdom født i 2001-2003 (over 18 år).

Osen kommune formidler jobber, ordner med arbeidsavtaler og betaler ut lønna til ungdommene. Arbeidsgivere blir fakturert for egenandelen i ettertid.

Interesserte bes melde seg til Osen kommune v/sentralbordet – tlf. 72 57 82 00, eller på e-post: postmottak@osen.kommune.no