Sommerjobb hos Modino (Tidligere One2cel)

Er du over 18 år og vil være en erfaring og en pose penger rikere i løpet av sommeren?
Hos oss får du begge deler.
Vi trenger sommervikarer som kan komme inn i vårt kundeservice-team for å hjelpe å besvare innkommende henvendelser i sommer.

Om stillingen:

• Arbeidet foregår i 3. etasje på kommunehuset i Osen.
  • Arbeidstid mellom 08:00 og 17:00 mandag – fredag.
  • Arbeidet går ut på å besvare henvendelser muntlig og skriftlig fra våre kunder / samarbeidspartnere.
  • Det kan være muligheter for videre jobb etter endt sommer for den som er interessert i det.

Vi søker etter deg som:

• Trives med PC som arbeidsverktøy
  • Liker å hjelpe folk
  • Har mulighet til å jobbe i perioden fra midten av juni til slutten av august (tilpasses individuelt)

Vi kan tilby en morsom jobb i trygge omgivelser og et fantastisk arbeidsmiljø.
Vi gjennomfører individuell opplæring før oppstart for å sørge for trygge rammer.

Ta kontakt med John Håvar Aarstein dersom dette høres interessant ut, eller om du har spørsmål knyttet til dette.
Kontakttelefon: 99272831
Epost: jh@modino.no