Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Covid-19-pandemien er ikke over. Det er derfor viktig at smittevernrutinene følges. Dersom smittesituasjonen skulle endre seg, kan det komme innskrenkninger igjen. Besøk etter vanlige retningslinjer vil ikke være mulig før pandemien avtar og etter at helsemyndighetene har gitt klarsignal. Dette for å hindre smitteutbrudd samt å ivareta en sårbar gruppe eldre.

Selv om vi nå i disse korona-tider har begrenset adgangen til besøk på sykehjemmet og omsorgsboligene i 2. etg, har du likevel mulighet for en lyd/bilde-samtale med dine nærmeste.