Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Skole- og barnehagetilbud

Klikk for stort bildeEndringer i samfunnet påvirker også oss her i Osen. Både barnehage og skole må gjøre endringer underveis, noen ganger ukentlig, andre ganger sjeldnere. Her finner dere til enhver tid gjeldende retningslinjer. 

Covid - 19 har nå vært en faktor i samfunnet som vi har levd og jobbet med i over et år. Smittespredningen lokalt her hos oss har ikke vært veldig stor, men likevel må vi forholde oss til nasjonale retningslinjer. Kanskje er det flere som føler på en "frihetsberøvelse". Likevel er det viktig at vi alle holder avstand, forholder oss til de til enhver tid gjeldende retningslinjer, både hjemme, ute, midt i uka, helger og ferier. 

Det er barnehage- og skoleeiers ansvar å sørge for at barn og unge får det tilbudet de har rett til, men samtidig ligger det også i dette et ansvar for å opprettholde smitteverntiltak i både barnehage og skole. Dette kan føre til at noen ganger må smittevern gå foran det man egentlig kunne tenke seg av aktiviteter og løsninger.

I uke 12, 2021, kom det reviderte veiledere for barnehage og skole. 

 

Du finner de nye veilederne her. 

 

 

Udir oppdaterer fortløpende

 

Vi vil publisere oppdatert info fra skole og barnehage fortløpende. 

 Covid - 19 kan av mange oppleves truende. Her finner dere eksempler på risikogrupper og hvordan man som enkeltperson kan ta forhåndsregler for å oppleve størst mulig grad av trygghet i hverdagen. 

  Les rektor ved Strand barne -og ungdomsskoles brev til elever og foresatte her. Publisert 3. april 2020