Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Nyheter/oppdateringer vedr. koronasituasjonen - Osen kommune

De siste ukene har omstillingsområdene i Lierne, Indre Fosen og Roan, sammen med Osen, Røyrvik, Grong og Namsskogan kommuner, gjennomført en systematisk kartlegging av utfordringer og behov som en følge av koronapandemien. Det vil legge grunnlag for bistand som rulles ut til næringslivet de kommende månedene.  

14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer. Fordi det er kort søknadsfrist, er det lagt til rette for at søkerne kan bruke tiden fram mot 14. april på å forberede seg.

    

Selv om vi nå i disse korona-tider har begrenset adgangen til besøk på sykehjemmet og omsorgsboligene i 2. etg, har du likevel mulighet for en lyd/bilde-samtale med dine nærmeste.

  Les rektor ved Strand barne -og ungdomsskoles brev til elever og foresatte her. Publisert 3. april 2020

 3. april 2020

Som ordfører ønsker jeg nok en gang å få takke alle ansatte, skolebarn, næringsliv, fritidsbeboere, besøkende og øvrige innbyggere for at dere tar de nasjonale rådene på alvor, gjør nødvendige smittereduserende tiltak og for deres daglige innsats for å begrense en potensiell smitte her i Osen. Her er alle tiltak - offentlig eller privat, like viktig i den store sammenhengen - takk til alle!

Oppheving av forskriften av 15. mars 2020 om forbud mot opphold på fritidseiendommer mv. i anledning utbrudd av covid-19