Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL COVID-19 TEMASIDE

(For other languages, click on the flag icon on the right side of the screen.)

Nyheter/oppdateringer vedr. koronasituasjonen - Osen kommune

Osen kommune vil tilby dose 3 av koronavaksine til de over 65 år. Det skal minst gå 6 måneder fra du fikk dose 2 av koronavaksine til du får dose 3.  Du som er over 65 år vil bli ringt opp og vil få avtalt vaksinedato.  Planlagte vaksinedatoer for dose 3 av koronavaksine vil være tirsdag 30.11.2021 og tirsdag 18.01.2022

Hvis du har nyoppståtte luftveissymptomer som feber, hoste, sår hals eller nedsatt allmenntilstand bør du holde deg hjemme. Ungdom og voksne bør ha en negativ covid-19 test før de vender tilbake til skole eller arbeid.

Personen har kjent smittevei. Personen er satt i isolasjon og smittesporing er gjennomført.

Nedjustert TISK (testing, isolasjon, smittesporing, karantene) innebærer at færre må gå i karantene*, og at kommunene i mindre grad skal drive med smittesporing.

Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap.

Fra lørdag 25. september kl. 16 går vi over til en normal hverdag med økt beredskap. Det er ikke lenger nødvendig med kontaktreduserende tiltak i barnehager og skoler.

Vi har fått en oversikt over vaksineleveranser for hele sommeren og har satt opp en vaksineplan for hver uke til og med uke 33, hvor vi følger FHI sin vaksineprioritering.

Osen kommune følger fremdeles den nasjonale gjenåpningsplanen, men presiserer følgende lokale anbefalinger. 

Regjeringen går til andre trinn i gjenåpningsplanen fra midnatt, natt til torsdag 27.mai.

 

 

 

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har ansvar for å oversette og tolke regjeringens nasjonale pressemeldinger og pressekonferanser under pandemien.